CryptoCoinTalk

Wij halen ons plezier uit het begeleiden en opleiden van nieuwe traders!

Wij (Nick en Thijs) zijn inmiddels beiden al zo’n 5 jaar lang actief in de markt en hebben onze eigen unieke stijl van traden ontwikkeld die gebaseerd is op Technische Analyse. In april 2020 hebben wij besloten om CryptoCoinTalk op te richten, een community die een sterke focus heeft liggen op de educatie van traden, wat onze community uniek maakt. Ver voor de oprichting van CryptoCoinTalk zijn we al begonnen met het ontwikkelen van verschillende producten, zoals de CryptoCoinTalk tradecursus en de Educatiegroep. Deze zijn sinds eind juli eindelijk live en daar zijn we heel trots op.

Wij zijn van mening dat iedereen in staat is om het traden te leren. Het is niet zo moeilijk als veel mensen denken, maar de moeilijkheid zit hem in discipline. Jezelf blijven ontwikkelen, fouten maken en daarvan leren, bij tegenslag gewoon doorgaan en vooral niet opgeven als het even niet lukt. Met goede inzet en de juiste begeleiding zijn wij er 100% van overtuigd dat jij net zo goed kan worden als wij. Met goede begeleiding kan jouw leercurve enorm versneld worden en daarom bieden wij jou die kans op persoonlijke begeleiding. Momenteel zijn we hard bezig om CryptoCoinTalk meer en meer te professionaliseren. We hebben grootse plannen en de toekomst van CryptoCoinTalk ziet er dan ook rooskleurig uit.

0
%
KLANTTEVREDENHEID
0
+
LEDEN IN ONZE COMMUNITY
0
+
AANTAL VERKOCHTE CURSUSSEN
0
+
AANTAL EDUCATIEGROEP LEDEN

Onze partners

CryptoBenelux
Welten
Bybit
Cryptocurrency Club Nederland

Kom in contact

Wil je meer weten of wil je in contact komen? Volg ons dan op de onderstaande kanalen, join onze Telegram-groep of stuur ons een mail!

youtubeTelegramMail

Contactgegevens

CryptoCoinTalk
Zoggelsestraat 40
5384LN, Heesch

Info@cryptocointalk.nl
06 17 73 49 26

KvK: 81840608
BTW: NL 862239801B01